Obchodná fakulta EUBA a UTV CCV EUBA

Dolnozemská cesta 1

prízemie, učebňa C1.09

nepárne stredy 15:30 – 17:00 hod.

Garant a vedúci ročníka: doc. RNDr. Pavol Plesník, PhD.

dátumtémaprednáša
19.10.2022 Gastronómia a jej význam, dejiny gastronómie Kompasová, Katarína, PhDr., PhD.
02.11.2022 Trendy v gastronómii, gastronómia v kontexte cestovného ruchu – kulinársky cestovný ruch Kompasová, Katarína, PhDr., PhD.
16.11.2022 Tradičná príprava jedál – slovenská gastronómia Chlpek, Samuel, Ing.
30.11.2022 Európa na tanieri – gastronómia nemecky hovoriacich krajín Gáll, Jozef, Ing., PhD.
14.12.2022 Destiláty vybraných oblastí sveta – možnosť spojenia s návštevou destilérky v Marcelovej, resp. Bošácej Plesník, Pavol, doc. RNDr., PhD.
11.01.2023 Európa na tanieri – francúzska a talianska gastronómia Kompasová, Katarína, PhDr., PhD.
25.01.2023 Európa na tanieri – balkánska gastronómia Gáll, Jozef, Ing., PhD.
08.02.2023 Svetová gastronómia Kompasová, Katarína, PhDr., PhD.
22.02.2023 Káva v gastronómii Chlpek, Samuel, Ing.
08.03.2023 Víno ako faktor motivácie v cestovnom ruchu, výroba vína, vinárske a vinohradnícke oblasti Slovenska Plesník, Pavol, doc. RNDr., PhD.
22.03.2023 Vinárstvo v Európe Plesník, Pavol, doc. RNDr., PhD.
05.04.2023 Vinárstvo vo svete Plesník, Pavol, doc. RNDr., PhD.
19.04.2023 Ukončenie štúdia, kolokvium Plesník, Pavol, doc. RNDr., PhD.
03.05.2023 Exkurzia Plesník, Pavol, doc. RNDr., PhD.

Ukončenie po poslednej prednáške v zimnom semestri a v letnom semestri (7+7).