Dobrý deň, v súvislosti s priebehom štúdia na UTV chcem predovšetkým poďakovať rektorátu Ekonomickej univerzity v Bratislave, primátorovi mesta Levice pánovi RNDr. Jánovi Krtíkovi, pani riaditeľke Tekovskej knižnice v Leviciach pani PhDr. Vlaste Kollárove, všetkým prednášajúcim a samozrejme spolužiakom študentom UTV. Vysokoškolské vzdelanie som ukončil v roku 1979 s poznatkami a skúsenosťami vtedajšieho vzdelávania. Po zistení, že mesto Levice organizuje v spolupráci s Ekonomickou univerzitou v Bratislave štúdium na UTV som sa prihlásil, aby som mohol opätovne zažiť atmosféru vyučovania po 44. rokoch.

Prednášky priniesli do môjho života nové poznatky, skúsenosti a mohol som sa oboznámiť s obsahom i realizáciou vzdelávania v dnešnej dobe.

Prednášky boli vedené odborným a zrozumiteľným spôsobom a s poznatkami súčasnej vedy v rámci slovenských ale i celosvetových trendov. Ďalším príjemným zážitkom bolo spoznanie mnohých skvelých spolužiakov, ktorí sú aj v dôchodkovom veku aktívny, vzdelávajú sa a sú obohatením a zároveň inšpiráciou pre svojich blízkych ale aj širšej verejnosti. Teším sa na stretnutie pri príležitosti ukončenia ročníka a s nadšením sa zúčastním štúdia budúceho akademického roka.