Privítala som možnosť opätovného vzdelávania v seniorskom veku. Pred mnohými rokmi som vyštudovala ( vtedy ešte VŠE) a tak som privítala túto možnosť, znovu tam študovať. Vďaka úžasným ľuďom ako je pán rektor prof. Ing. Ferdinand Daňo PhD. a Janka Sebera Chladecká máme túto skvelú možnosť. Vieme, že naša generácia nemala tu možnosť vzdelávania sa v jazykoch, tak sme si niektorí povedali, že ideme na to. A nikto neľutuje! Je to nielen učenie ale aj zábava. Naša pani prodekantka Eva Stradiotová PaedDr., PhD. je taká láskavá a empatická k nám starším. Na jej hodiny sa všetci tešíme a je nám ľúto, keď skončia. Naše hodiny, ale nekončia výučbou, vždy sa ešte po hodine  stretávame na kávičke a rozoberáme mnohé veci. Za seba môžem povedať, že nemôžem lepšie tráviť svoj seniorský čas, ako chodiť na UTV EUBA. Odporúčam to všetkým seniorom, je mnoho študijných odborov a tak si každý môže nájsť to, čo ho zaujíma. Ja som sa takto dostala aj ku Golfu, ktorý je najlepším pohybom pre nás seniorov. Sme vonku na vzduchu a ideme si svojim tempom. Úplná paráda, vďaka UTV EUBA.